·  TEL. 93 349 39 39 · EMAIL escola@eclosa.com
 · 

Notícies

PREMI AL MILLOR DISSENY A LA FIRST LEGO LEAGUE 2019

11-02-2019

            La FIRST LEGO LEAGUE de robòtica, és un programa per a joves que els permet descobrir la diversió per la ciència, la tecnologia, la ingenieria i les matemátiques (STEM) mientre resolen problemàtiques reals a través d'un aprenentatge significatiu i lúdic.

            En aquest torneig els nois i noies, gràcies a valors com són el descubriment, la innovació, la inclusió, la col·laboració i la diversió presenten solucions innovadores als reptes científics d'avui, apliquen conceptes matemàtics i científics de la vida real i desenvolupen les habilitats i competències del S. XXI com són el pensament crític, la gestió del temps, el treball en equip i la millora de la pròpia confiança.

            Per tercer any consecutiu els alumnes del Col·legi Closa han participat a la First Lego  League realitzada enguany a la Universitat de Vic el dia 9 de febrer.

            El nostre equip, format per Oriol Ballesta, Daniel Buil, Pau Climent, Jonatan García, Pau Grande, Judith Gutiérrrez, Pau Lasarte, Pol Pavo, Izan Poveda i Ming Xin i dirigits i acompanyats pels dos entrenadors Sergio Cuesta i Sergio Sánchez ha aconseguit, amb un intens treball d'equip previ, gaudir de tots aquests valors i emocions que de ben segur els ha proporcionat un creixement a nivell personal inimaginable.

             Aconseguir un PREMI AL MILLOR DISSENY de robot ha estat un somni fet realitat que s'afegeix a l'orgull que hem de sentir tots al tenir fills, companys i alumnes com aquests. Moltíssimes felicitats i endavant!!. PD:AAAUUUU: )


Xarxes socials: